EMF Clearing Card | Green 8 Evolution 5G | Body Harmonizer Premium 5G

226,00 

69,00 
1 × Green 8 Evolution 5G
39,00 
1 × Body Harmonizer Premium 5G
118,00 
Osastot: ,

Kuvaus

Body Harmonizer Premium 5G

Kehon oman energiakentän vahvistamiseksi tarjoamme GREEN 8 GOLD Body Harmoniser Premium 5G-riipusta. Se toimii kokonaisvaltaisena suojana kehollesi. Riipusta pidetään vartalon lähellä solar plexuksen kohdalla, jolloin se luo ympärillesi kevyen suojavyöhykkeen ja tehostaa kehosi omaa enegiagenttää. Mitä kauemmin sitä käytät, sitä voimakkaammaksi kehosi energiakenttä kehittyy ja alat tuntemaan olosi rauhalliseksi, virkistyneeksi ja tasapainoiseksi.. 5G -riipus neutralisoi myös 4G:n aiheuttamaa säteilyä.

Green 8 Evolution 5G

GREEN 8 Evolution tuotteet on optimoitu uusimmille 3G, 4G ja 5G (UMTS ja LTE) mobiiliteknologioille ja tehokkaille älypuhelimille. Ne tasapainottavat mobiililaitteiden kasvaneen kuormituksen luotettavasti. Green 8-evolution tuotteet auttavat neutraloimaan sähkömagneettista säteilyä ja mahdollistavat stressitöntä puhumista ilman häiriöitekijöitä, kuten väsymystä, kuumia korvia, päänsärkyä, keskittymisen puuttumista, jännitystä, unihäiriöitä ja muita häiriöitä.

EMF Clearing Card

Vähentää hermostuneisuutta ja tasapainottaa kehoa, mikäli tunnet olosi hermostuneeksi tai tunnet altistuneesi voimakkaalle sähkömagneettiselle säteilylle. Voit käyttää tätä myös ennen eri kehoterapiahoitoja, hierontoja yms. Voit pitää korttia vaikka lompakossa ja puhdistaa ja virkistää kehosi päivittäin. Suosittu erityisesti kehoterapeuttien ja hoitajien keskuudessa.

Asiakkaiden arvostelut

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “EMF Clearing Card | Green 8 Evolution 5G | Body Harmonizer Premium 5G”