Green 8 Evolution 5G (4kpl)

130,00 

Älypuhelimesi säteilysuojaus

Matkaviestimien vaarat ovat hyvin dokumentoituja. Uusimmat mobiiliteknologiat, kuten 3G-, 4G- ja 5G verkot (UMTS- ja LTE-verkot) ja jopa nopeat WiFi-yhteydet, ovat yhä häiritsevämpiä ihmisen solujen aineenvaihdunnalle, koska signaaleissa kuljetetaan paljon aiempaa enemmän dataa.

GREEN 8 evolution tuotteet on optimoitu uusimmille 3G, 4G ja 5G (UMTS ja LTE) mobiiliteknologioille ja tehokkaille älypuhelimille. Ne tasapainottavat mobiililaitteiden kasvaneen kuormituksen luotettavasti.

Green 8-evolution tuotteet auttavat neutraloimaan sähkömagneettista säteilyä ja mahdollistavat stressitöntä puhumista ilman häiriöitekijöitä, kuten väsymystä, kuumia korvia, päänsärkyä, keskittymisen puuttumista, jännitystä, unihäiriöitä ja muita häiriöitä.

Voit olla varma, että GREEN 8 evolution on erinomainen ja edullinen ratkaisu suojata itseäsi, perhettäsi ja ystäviäsi.

Et voi puhua puhelimessa ilman tätä!

Osastot: ,

Kuvaus

Älypuhelimien, tablettien ja mokkuloiden aiheuttaman säteilyn suojaksi kehitetty harmonisoija.

Sähkömagneettisen säteilyn suoja älypuhelimille, mokkuloille sekä tableteille. GREEN8 EVOLUTION 5G suojaa sinua tehokkaasti laitteiden aiheuttamalta säteilyltä neutralisoimalla niiden säteilyn. Lisäksi EMF Harmonizer suojaa mobiililaitteilla luotujen WIFI-verkkojen datalta.

Erittäin ohut GREEN8 EVOLUTION 5g-tuote on korkean teknologian foliolaite, joka liimataan puhelimen takapuolelle tai sen suojakoteloon.

Mitat 1,4 ”(34mm) x 1,0” (25mm).

Tuote on optimoitu uusimmille mobiiliteknologioille 3G, 4G ja 5G (UMTS ja GSM LTE), ja se on sovitettu tehokkaisiin uusiin matkapuhelimiin.

GREEN8 EVOLUTION -tuotteiden tarkoituksena on neutralisoida sähkömagneettisesta säteilystä johtuvat haitalliset sivuvaikutukset. Jos olet kärsinyt puhelimen käytöstä johtuvista kuumista korvista, väsymyksestä, päänsäryistä, väsymyksestä, jännityksestä, ahdistuneisuudesta tai unihäiriöistä, Green8 Evolution auttaa sinua näissä ongelmissa.

Asiakkaiden arvostelut

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Green 8 Evolution 5G (4kpl)”