Autoharmonisaattori

108,00 

Ylivoimainen saksalainen tekniikka:

GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori on ensimmäinen huipputeknologinen tuote, joka varmistaa tehokkaan suojan autollesi, kaikkia nykyaikaisten ajoneuvojen elektronista- ja sähkömagneettista säteilyä tuottavien laitteiden useilta haittavaikutuksilta.

Helppo käyttää: Laita GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori mihin tahansa ajoneuvon saatavissa olevaan lokeroon, kuten ovilokeroihin tai esimerkiksi kuljettajan istuimen taskuun.

Osasto:

Kuvaus

GREEN8 GOLD Ajoneuvoharmonisaattori

Sähkömagneettisesta säteilystä vapaata stressitöntä ja rentoa ajamista.

Nykypäivän ajoneuvot on täynnä erilaisia säteilyä aiheuttavia laitteita. Matkapuhelimet, bluetoothit, Gps:t, CD-soittimet, radiot yms. elektroniikka tuottaa jopa vaarallisen määrän EMF-säteilyä. Useimpiin ajoneuvoihin on vedetty johtoja ja kaapeleita 4 – 8 kilometrin verran. Kun nämä laitteet ja johdot muuttuvat ladatuiksi tai jännitteiksi, siitä syntyvä EMF-säteily jää loukkuun ajoneuvoon, joka toimii metallirasiana (Faradyn häkki). Tästä syystä kuljettajilla ja matkustajilla esiintyy usein päänsärkyä, väsymystä, jännitystä, epämukavuutta ja keskittymiskyvyn herpaantumista. GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori suojaa sinua ja ajoneuvoasi kaikkien näiden sähkömagneettista säteilyä säteilevien laitteiden vaikutuksilta, mikä johtaa rentoutuneempaan ajokokemukseen.

(Henkilöautot, kuorma-autot, matkailuautot, bussit, junat, lentokoneet)

Asiakkaiden arvostelut

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Autoharmonisaattori”