Autoharmonisaattori

108,00 

Ylivoimainen saksalainen tekniikka:

GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori on ensimmäinen huipputeknologinen tuote, joka varmistaa tehokkaan suojan autollesi, kaikkia nykyaikaisten ajoneuvojen elektronista- ja sähkömagneettista säteilyä tuottavien laitteiden useilta haittavaikutuksilta.

Helppo käyttää: Laita GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori mihin tahansa ajoneuvon saatavissa olevaan lokeroon, kuten ovilokeroihin tai esimerkiksi kuljettajan istuimen taskuun.

Kuvaus

GREEN8 GOLD Ajoneuvoharmonisaattori

Sähkömagneettisesta säteilystä vapaata stressitöntä ja rentoa ajamista.

Nykypäivän ajoneuvot on täynnä erilaisia säteilyä aiheuttavia laitteita. Matkapuhelimet, bluetoothit, Gps:t, CD-soittimet, radiot yms. elektroniikka tuottaa jopa vaarallisen määrän EMF-säteilyä. Useimpiin ajoneuvoihin on vedetty johtoja ja kaapeleita 4 – 8 kilometrin verran. Kun nämä laitteet ja johdot muuttuvat ladatuiksi tai jännitteiksi, siitä syntyvä EMF-säteily jää loukkuun ajoneuvoon, joka toimii metallirasiana (Faradyn häkki). Tästä syystä kuljettajilla ja matkustajilla esiintyy usein päänsärkyä, väsymystä, jännitystä, epämukavuutta ja keskittymiskyvyn herpaantumista. GREEN8 GOLD -autoharmonisaattori suojaa sinua ja ajoneuvoasi kaikkien näiden sähkömagneettista säteilyä säteilevien laitteiden vaikutuksilta, mikä johtaa rentoutuneempaan ajokokemukseen.

(Henkilöautot, kuorma-autot, matkailuautot, bussit, junat, lentokoneet)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Autoharmonisaattori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *