Transformer 22-30

153,00 

Transformer T22-30 on täydellinen WIFI-harmonisoija, jonka avulla palautat kotisi tai toimistosi energiat luonnollisiksi. Se harmonisoi tietokoneiden ja muiden elektronisten laitteiden haitallisen sähkömagneettisen säteilyn ja suojaa sinua luomalla vastakkaisen ”häiriö-taajuuskuvion”.

Toimintasäde 10 metriä.

Osasto:

Kuvaus

Sähkömagneettisen säteilyn suoja kotiin ja toimistoon

TRANSFORMER T22-30 Suojaa WIFI:ltä ja tietokoneen EMF-säteilyä vastaan.

Transformer T22-30: n täydellinen kotitietokoneiden EMF-säteilysuoja turvaa sinua ja perhettäsi WIFI: n ja tietokoneista johtuvan säteilyn vaikutuksilta. Mitat: 21 cm X 8,25

Ylivoimainen saksalainen tekniikka: Transformer T22-30 on ensimmäinen korkean teknologian tuote, joka varmistaa tehokkaan suojan paitsi  tietokoneiden säteilyä, myös WIFI:n, langattomien modeemien, langattomien reitittimien, langattomien tukiasemien, adapterien, ja Bluetoothin aiheuttaman säteilyn lukuisia haitallisia vaikutuksia vastaan.

Transformer T22-30 voidaan asentaa lähelle langattomia laitteita kodeissa, asunnoissa, toimistorakennuksissa, kouluissa ja sairaaloissa.

Muuntajan T22-30 korkea tehokkuus perustuu saksalaiseen teknologiaan, joka luo ”häiriökuvion”, joka neutraloi säteilyn haitalliset vaikutukset. Säteilyä T22-30 ei poista, mutta se vähentää sen haittoja ihmisille ja eläimille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Transformer 22-30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *