Säteilyä aina ja kaikkialla


Salakavalaa sähkömagneettisessa säteilyssä on se, että sitä ei voi havaita ihmisen aistielimillä. Olemme kuitenkin jatkuvasti alttiina sille. Maailmassa on nyt yli 3 miljardia matkapuhelinta, joita varten tarvitaan yhä enemmän matalataajuisia tukiasemia. Emme pysty välttymään niiden aiheuttamalta säteilyltä ja niiden tuomilta ongelmilta. Tähän lisätään kotien ja toimistojen WIFI:en, langattomien DECT-puhelimien, tietokoneiden, W-Lan-, TV- ja sähkölaitteiden sekä voimavirtajohtojen jokapäiväinen säteily.

”Sähkösaaste” häiritsee elämän luonnollista kiertokulkua sekoittamalla ja muuttamalla biologisia prosesseja. Tämä tarkoittaa käytännössä kehon ja psyykkeen rasitusta. Keho pyrkii kompensoimaan olemassa olevaa epätasapainoa, joka pysyvän säteilylle altistumisen vuoksi ei ole mahdollista pitkällä aikavälillä. Tämän seurauksena keho yrittää säätää itseään normaaliksi jatkuvasti, joka johtaa immuunijärjestelmän heikkenemiseen. Tämä ilmenee esimerkiksi sellaisina oireina kuin päänsärky, hermostuneisuus, keskittyminen ja muistihäiriöt sekä energiatason puute.

Green8 -tuotteet on suunniteltu suojaamaan sinua sähkömagneettisen säteilyn haitoilta. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, joiden elämän laatu on parantunut merkittävästi ja jotka ovat päässeet useista oireista eroon.

Tuotteet eivät kuitenkaan välttämättä paranna kaikkien oireita ja lupaamme tuotteillemme 30 päivän palautusoikeuden, mikäli ne eivät toimi sinulle.