Puhelinsuoja

39,00 

Puhelinsuoja suojaa sinua tehokkaasti älypuhelinten aiheuttamalta säteilyltä. Tarkoitettu sinun tai lähimmäisesi suojaamiseen.

Hyödyt:

  • Helppo asentaa ja ottaa heti käyttöön.
  • Auttaa puhelimen käytöstä johtuviin ongelmiin. Mm. kuumat korvat, väsymys, päänsärky.
  • Tehokas suoja laitteiden aiheuttamaan säteilyyn
Osasto:

Kuvaus

Älypuhelimesi säteilysuojaus

Matkaviestimien vaarat ovat hyvin dokumentoituja. Uusimmat mobiiliteknologiat, kuten 3G-, 4G- ja 5G verkot (UMTS- ja LTE-verkot) ja jopa nopeat WiFi-yhteydet, ovat yhä häiritsevämpiä ihmisen solujen aineenvaihdunnalle, koska signaaleissa kuljetetaan paljon aiempaa enemmän dataa.

GREEN 8 Evolution tuotteet on optimoitu uusimmille 3G, 4G ja 5G (UMTS ja LTE) mobiiliteknologioille ja tehokkaille älypuhelimille. Ne tasapainottavat mobiililaitteiden kasvaneen kuormituksen luotettavasti.

Green 8-evolution tuotteet auttavat neutraloimaan sähkömagneettista säteilyä ja mahdollistavat stressitöntä puhumista ilman häiriöitekijöitä, kuten väsymystä, kuumia korvia, päänsärkyä, keskittymisen puuttumista, jännitystä, unihäiriöitä ja muita häiriöitä.

Voit olla varma, että GREEN 8 evolution 5G on erinomainen ja edullinen ratkaisu suojata itseäsi, perhettäsi ja ystäviäsi.

Ei kannattaisi käyttää älypuhelinta ilman tätä!

Älypuhelimien, tablettien ja mokkuloiden aiheuttaman säteilyn suojaksi kehitetty harmonisoija.

Sähkömagneettisen säteilyn suoja älypuhelimille, mokkuloille sekä tableteille. Tuote suojaa sinua tehokkaasti laitteiden aiheuttamalta säteilyltä neutralisoimalla niiden säteilyn.

Erittäin ohut GREEN8 EVOLUTION 5G -tuote on korkean teknologian foliolaite, joka liimataan puhelimen takapuolelle tai sen suojakoteloon.

Mitat 1,4 ”(34mm) x 1,0” (25mm).

Tuote on optimoitu uusimmille mobiiliteknologioille 3G, 4G, 5G (UMTS ja GSM LTE), ja se sopii tehokkaisiin uusiin matkapuhelimiin.

GREEN8 EVOLUTION -tuotteiden tarkoituksena on neutralisoida sähkömagneettisesta säteilystä johtuvat haitalliset sivuvaikutukset.

Asiakkaiden arvostelut

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Puhelinsuoja”