Kodin 5G-suoja

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 asiakkaiden arvosteluja )

810,00 

Täydellinen kodin- ja toimiston suoja 5G:n säteilyhaittoja vastaan. Tarkoitettu koko kodin tai toimiston suojaamiseksi.

Hyödyt:

 • Helppo asentaa ja ottaa heti käyttöön.
 • Auttaa 5G-säteilyn aiheuttamiin ongelmiin. Mm. väsymys ja päänsärky.
 • Tehokas suoja kaikkien laitteiden aiheuttamaan säteilyyn
Osasto:

Kuvaus

Nyt saatavilla uusi TRANSFORMER 28-5G!

5G-verkon laajentuessa sähkömagneettista säteilyä tulee esiintymään ympärillämme merkittävästi enemmän. Tehokas suojautuminen on siksi tärkeämpää kuin koskaan.

Transformer 28 – 5G on täydellinen ratkaisu kaikkien mobiili – tai muiden lähettimien läheisyydessä oleviin ja äärimmäiselle sähkömagneettiselle säteilylle altistuneisiin tiloihin. Se suojaa sinua ja kotiasi kaikelta ulkopuoliselta sähkömagneettiselta säteilyltä, joten puhelinmastojen, puhelinverkkojen datan, maasäteilyn ja voimaverkkojen aiheuttamien haittojen ongelmat ovat taakse jäänyttä elämää. Laite neutraloi ja muuntaa 4G-, 5G- ja UMTS-lähettimien lisääntyneen säteilyitensiteetin, joka on kehitetty mahdollistamaan TV: n, Internetin tai GPS: n käytön uusissa tehokkaissa älypuhelimissa.

Mikäli kärsit unettomuudesta, stressistä, levottomuudesta, ahdistuneisuudesta tai esimerkiksi energian puutteesta, niin T28-5G voi olla ratkaisu ongelmiisi. Saksassa kehitetty teknologia muodostaa tilaan häiriökentän tai alueen, joka neutralisoi säteilyn haitalliset vaikutukset. Säteilyä esiintyy vielä tilassa, mihin laite asennetaan, mutta se vähentää sähkömagneettisen säteilyn haittavaikutuksia ihmisille ja eläimille. Transfomer 28-5G neutraloi säteilyn ja muodostaa kodin tai asunnon ympärille pysyvän suojavyöhykkeen, jonka säde on 33 metriä. Samalla se neutralisoi turvallisesti myös maasäteilyn ja vesijohtojen aiheuttaman magneettisäteilyn.

 Uusi BAUER BIOTECin TRANSFORMER 28-5G voi neutraloida ja yhdenmukaistaa jopa 5G:n korkeataajuisen säteilyn ja varmistaa asuntoosi pysyvän suojan. Se mahdollistaa samalla sinua hyödyttävän ja positiivisen energian laadun kodissasi nostamalla Boviksen skaalalla mitattuna energian tasot alle 200 jopa 18 000:een. Jo nyt meillä on lukuisia asiakkaita, jotka vannovat tuotteiden helpottavan heidän kokemiaan 5G:n säteilyn haittavaikutuksia.

 • Suunniteltu 4G- ja 5G-teknologioita vastaan
 • Suojaa säteilyltä 33 metrin säteellä
 • All-in-one-tuote: T-28-5G-voi lisäksi neutralisoida naapurien WIFI-reitittimien säteilyn. Mikäli naapurustossasi on yli 10 Wifi-verkkoa, tulisi lisäksi hankkia T22-100 muuntaja.
 • Huoneiden energian laatu voi nousta korkeaan BOVIS-arvoon (noin 17 000), joka merkitsee sitä, että tyypillinen väsymys ja tyytymättömyys poistuvat.
 • Käyttäjät kertovat olevansa rentoutuneempia ja tasapainoisempia ja heidän unen laatunsa on parantunut.
 • 30 päivän rahat takaisin takuu.

BOVIKSEN SKAALA 

Transformer 28-5G nostaa BOVIKSEN  (Alfred Antoine Bovis 1871-1947), skaalalla mittaamalla todistettavasti niiden tilojen elinvoimaa sekä positiivista energiaa, johon se on asennettu. Bovis-arvo – esineiden ja esimerkiksi kotien energian laatu – kasvaa merkittävästi ja se ilmenee muun muassa kasvien parempana kasvuna. Boviksesta sekä hänen arvoistaan voit etsiä lisää tietoa seuraavilla hakusanoilla: Bovis value, Bovis scale, Bovis method.

Sopii yhtä lailla koteihin ja toimistoihin. Laitteessa on mukana kompassi ja se tulee asettaa osoittamaan suoraan pohjoiseen.

 


 

Täydellinen kodin- ja toimiston suoja 5G:n säteilyhaittoja vastaan.

Uusi BAUER BIOTECin TRANSFORMER 28-5G neutralisoi ja harmonisoi jopa 5G:n korkeataajuisen säteilyn ja varmistaa asuntoosi pysyvän suojan säteilyä vastaan. Lisäksi se takaa sinua hyödyttävän ja positiivisen energian laadun kodissasi.

Ihmisten kokemat positiiviset vaikutukset ovat välittömästi havaittavissa ja stressi, hermostuneisuus, päänsärky ja unettomuus poistuvat tehokkaasti – samalla ihmisen henkilökohtainen energiataso kasvaa merkittävästi. Käyttäjät kertovat, että T-28-5G:n asentamisen jälkeen tunnet olosi tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi, nukut rauhallisemmin ja heräät virkeänä.

Poikkeuksetta kaikki suomalaiset, jotka ovat hankkineet tuotteen, vannovat tuotteiden helpottavan heidän kokemiaan 5G:n säteilyn haittavaikutuksia.

Asiakkaiden arvostelut

Rated 5.00 out of 5 stars
2
5 tähteä 2 100 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

2 reviews for Kodin 5G-suoja

 1. 5 out of 5

  Voisin sanoa, että nukkuminen on rauhallisempaa ja olen aamulla levollisempi Hankin green8-tuotteet, kun nukuin huonosti. Heräilin öisin ja nukuin muutenkin rauhattomasti. Kodin 5G-suojan ja WLAN-suojalaitteiden asentamisen jälkeen nukun nyt paljon rauhallisemmin, pidempään yhtäjaksoisesti ja syvempää unta. Voisin sanoa, että nukkuminen on rauhallisempaa ja olen aamulla levollisempi ja virkeämpi kuun aikaisemmin. Itsestä tuntuu, että tuotteet vaikuttavat jopa sydämen sykkeeseen rauhoittavasti. - Anne-Marja Isoaho

 2. 5 out of 5

  Hermosto lepää, mieli hiljenee helpommin Hankittuamme harmonizerin olemme havainneet kodin ilmapiirin muuntuneen entistäkin hoitavammaksi. Hermosto lepää, mieli hiljenee helpommin, uni syvenee ja keho on virkeämpi aamulla. Mielenkiintoista on myös kuinka naapurustokin tuntuu rauhoittuvan 😊 Myös wifin värähtelyistä vapaa tila on tuntunut kehossa rentouttavalta 👍 - Mika Kynnasvaara

Jätä arvostelu