Kodin WLAN-suoja

5.00 out of 5 based on 2 customer ratings
(2 asiakkaiden arvosteluja )

225,00 

Täydellinen kodin- ja toimiston suoja WLAN-säteilyhaittoja vastaan. Tarkoitettu koko kodin tai toimiston suojaamiseksi.

Hyödyt:

 • Helppo asentaa ja ottaa heti käyttöön.
 • Auttaa 5G-säteilyn aiheuttamiin ongelmiin. Mm. väsymys ja päänsärky.
 • Tehokas suoja kaikkien laitteiden aiheuttamaan säteilyyn
  Osasto:

  Kuvaus

  Nykyaikaisissa toimistoissa, yksityisissä työtiloissa, kerrostaloissa ja rivitaloissa esiintyy yhä enemmän langattomia yhteyksiä (WLAN). Voit mielenkiinnosta kokeilla, montako Wifi-verkkoa asunnostasi löytyy.

  Wlan ja Wifi-verkot altistavat ihmisen jatkuvalle säteilylle, joten tilat olisi hyvä suojata niiltä täysin. T-22: n avulla WLAN-verkkojen pulssienergiaa neutraloidaan pysyvästi ja yhdenmukaistetaan. T-22-100 luo 20 metrin säteelle henkilökohtaisen suojavyöhykkeen stressitöntä ympäristöä varten. bloggaamalla sinulle haitallisten langattomien verkkojen vaikutukset. Tunteet, kuten päänsärky, väsymys, sisäinen levottomuus, keskittymisvaikeudet ja nukkumisongelmat voidaan ratkaista näin helposti.

  Käyttäjät kertovat, että heidän energiatasot ovat lisääntyneet merkittävästi T-22: n asentamisen jälkeen ja että he tuntevat olonsa virkeämmäksi ja tasapainoisemmaksi. He työskentelevät rennommin ja nukkuvat rauhallisemmin.

  Mitat

  T22-100 Muovilevy 330 x 330 x 5 mm

  T22-muuntaja luo tehokkaan ”häiriö” -mallin, joka neutraloi sähkömagneettisen säteilyn haitalliset vaikutukset. Säteilyä on edelleen olemassa, mutta muuntaja vähentää sen haitallisia vaikutuksia ihmisille ja eläimille. Se rauhoittaa työympäristösi tai kotisi niitä ympäröivien Wifi-verkkojen aiheuttamilta ongelmilta. Toimintasäde 20 metriä.

  Asiakkaiden arvostelut

  Rated 5.00 out of 5 stars
  2
  5 tähteä 2 100 %
  4 tähteä 0 0 %
  3 tähteä 0 0 %
  2 tähteä 0 0 %
  1 tähti 0 0 %

  2 reviews for Kodin WLAN-suoja

  1. 5 out of 5

   Voisin sanoa, että nukkuminen on rauhallisempaa ja olen aamulla levollisempi Hankin green8-tuotteet, kun nukuin huonosti. Heräilin öisin ja nukuin muutenkin rauhattomasti. Kodin 5G-suojan ja WLAN-suojalaitteiden asentamisen jälkeen nukun nyt paljon rauhallisemmin, pidempään yhtäjaksoisesti ja syvempää unta. Voisin sanoa, että nukkuminen on rauhallisempaa ja olen aamulla levollisempi ja virkeämpi kuun aikaisemmin. Itsestä tuntuu, että tuotteet vaikuttavat jopa sydämen sykkeeseen rauhoittavasti. - Anne-Marja Isoaho

  2. 5 out of 5

   Hermosto lepää, mieli hiljenee helpommin Hankittuamme harmonizerin olemme havainneet kodin ilmapiirin muuntuneen entistäkin hoitavammaksi. Hermosto lepää, mieli hiljenee helpommin, uni syvenee ja keho on virkeämpi aamulla. Mielenkiintoista on myös kuinka naapurustokin tuntuu rauhoittuvan 😊 Myös wifin värähtelyistä vapaa tila on tuntunut kehossa rentouttavalta 👍 - Mika Kynnasvaara

  Jätä arvostelu