Transformer T28-4G-W

650,00 

Transformer-28-4G-W on täydellinen ratkaisu asuntosi tai toimistosi suojaamiseksi sähkömagneettisen- ja maasäteilyn haittavaikutuksilta. Erityisesti niille, jotka asuvat mobiili tukiasemien, muiden lähettimien tai voimalaitosten välittömässä läheisyydessä. Harmonisoija luo suojavyöhykkeen 33 metrin säteelle ja eliminoi asennuksen jälkeen ihmisten kokemat epämukavuudet, kuten päänsäryt, unihäiriöt tai sisäiset jännitystilat erittäin lyhyessä ajassa.

MItat 350*350*10mm

Osasto:

Kuvaus

Transformer 28-4G-W on täydellinen ratkaisu kaikkien mobiili – tai muiden lähettimien läheisyydessä oleviin ja äärimmäiselle sähkömagneettiselle säteilylle altistuneisiin tiloihin.

Transformer T28-4G-W suojaa sinua ja kotiasi kaikelta ulkopuoliselta sähkömagneettiselta säteilyltä. Puhelinmastojen, puhelinverkkojen datan, maasäteilyn ja voimaverkkojen aiheuttamien haittojen ongelmat ovat taakse jäänyttä elämää.

Mikäli kärsit unettomuudesta, stressistä, levottomuudesta, ahdistuneisuudesta tai esimerkiksi energian puutteesta, niin T28 voi olla ratkaisu ongelmiisi. Saksassa kehitetty teknologia muodostaa tilaan häiriökentän tai alueen, joka neutralisoi säteilyn haitalliset vaikutukset. Säteilyä esiintyy vielä tilassa, mihin laite asennetaan, mutta se vähentää sähkömagneettisen säteilyn haittavaikutuksia ihmisille ja eläimille.

Transfomer 28 neutraloi säteilyn ja muodostaa kodin tai asunnon ympärille pysyvän suojavyöhykkeen, jonka säde on 33 m. Samalla se neutralisoi turvallisesti myös maasäteilyn ja vesijohtojen aiheuttaman magneettisäteilyn.
Ihmisten kokemat positiiviset vaikutukset ovat välittömästi havaittavissa. Tunteet, kuten stressi, hermostuneisuus, päänsärky ja unettomuus poistuvat tehokkaasti – samalla ihmisen henkilökohtainen energiataso kasvaa merkittävästi. Käyttäjät kertovat, että T-28: n asentamisen jälkeen tunnet olosi tasapainoisemmaksi ja energisemmäksi, nukut rauhallisemmin ja herää levänneenä. 

Uusi T-28-4G-W myös neutraloi ja muuntaa 4G- ja UMTS-lähettimien lisääntyneen säteilyitensiteetin, joka on kehitetty mahdollistamaan TV: n, Internetin tai GPS: n käytön uusissa tehokkaissa älypuhelimissa.

BOVIKSEN SKAALA

Transformer 28 nostaa BOVIKSEN skaalalla mittaamalla todistettavasti niiden tilojen elinvoimaa sekä positiivista energiaa, johon se on asennettu. Bovis-arvo – huoneiden energian laatu – kasvaa merkittävästi ja se ilmenee esimerkiksi kasvien parempana kasvuna.

Sopii yhtä lailla koteihin ja toimistoihin ja on todella helppo asentaa. Laitteessa on mukana kompassi ja se tulee asettaa osoittamaan suoraan pohjoiseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Transformer T28-4G-W”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *