Transformer 28-5G

810,00 

Täydellinen kodin- ja toimiston suoja 5G:n säteilyhaittoja vastaan.

Kärsitkö yhä vilkastuneiden tiedonsiirtonopeuksien tuomista haitoista? Mieti mitä 5G verkot tuovat tullessaan. Uutena ominaisuutena 28-5G:ssä on myös alle 10:nen wifin säteilysuoja. Mikäli toimistossasi tai kotonasi on yli 10 Wifi-verkkoa, kannattaa hankkia lisäksi muuntaja 22-100. Viranomaiset eivät sinua auta. Transformer 28-5G auttaa.

Osasto:

Kuvaus

Nyt saatavilla uusi TRANSFORMER 28-5G!

5G-verkon laajentuessa sähkömagneettista säteilyä tulee esiintymään ympärillämme merkittävästi enemmän. Tehokas suojautuminen on siksi tärkeämpää kuin koskaan.

Uusi BAUER BIOTECin TRANSFORMER 28-5G voi neutraloida ja yhdenmukaistaa 5G:n korkeataajuisen säteilyn ja varmistaa asuntoosi pysyvän suojan. Se mahdollistaa samalla sinua hyödyttävän ja positiivisen energian laadun kodissasi. Jo nyt meillä on asiakkaita, jotka vannovat tuotteiden helpottavan heidän kokemiaan sähkömagneettisen säteilyn haittavaikutuksia.

  • Suunniteltu 4G- ja 5G-teknologioita vastaan
  • Suojaa säteilyltä 33 metrin säteellä
  • All-in-one-tuote: T-28-5G-voi lisäksi neutralisoida naapurien WIFI-reitittimien säteilyn. Mikäli naapurustossasi on yli 10 Wifi-verkkoa, tulisi lisäksi hankkia T22-100 muuntaja.
  • Huoneiden energian laatu voi nousta korkeaan BOVIS-arvoon (noin 17 000), joka merkitsee sitä, että tyypillinen väsymys ja tyytymättömyys poistuvat.
  • Käyttäjät kertovat olevansa rentoutuneempia ja tasapainoisempia ja heidän unen laatunsa on parantunut.
  • 30 päivän rahat takaisin takuu.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Transformer 28-5G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *