Transformer 22-100

225,00 

T22-muuntaja luo tehokkaan ”häiriö” -mallin, joka neutraloi sähkömagneettisen säteilyn haitalliset vaikutukset. Säteilyä on edelleen olemassa, mutta muuntaja vähentää sen haitallisia vaikutuksia ihmisille ja eläimille. Se rauhoittaa työympäristösi tai kotisi niitä ympäröivien Wifi-verkkojen aiheuttamilta ongelmilta. Toimintasäde 20 metriä.

Osasto:

Kuvaus

Nykyaikaisissa toimistoissa, yksityisissä työtiloissa, kerrostaloissa ja rivitaloissa esiintyy yhä enemmän langattomia yhteyksiä (WLAN). Voit mielenkiinnosta kokeilla, montako Wifi-verkkoa asunnostasi löytyy.

Wlan ja Wifi-verkot altistavat ihmisen jatkuvalle säteilylle, joten tilat olisi hyvä suojata niiltä täysin. T-22: n avulla WLAN-verkkojen pulssienergiaa neutraloidaan pysyvästi ja yhdenmukaistetaan. T-22-100 luo 20 metrin säteelle henkilökohtaisen suojavyöhykkeen stressitöntä ympäristöä varten. bloggaamalla sinulle haitallisten langattomien verkkojen vaikutukset. Tunteet, kuten päänsärky, väsymys, sisäinen levottomuus, keskittymisvaikeudet ja nukkumisongelmat voidaan ratkaista näin helposti.

Käyttäjät kertovat, että heidän energiatasot ovat lisääntyneet merkittävästi T-22: n asentamisen jälkeen ja että he tuntevat olonsa virkeämmäksi ja tasapainoisemmaksi. He työskentelevät rennommin ja nukkuvat rauhallisemmin.

Mitat

T22-100 Muovilevy 330 x 330 x 5 mm

Asiakkaiden arvostelut

5 tähteä 0 0 %
4 tähteä 0 0 %
3 tähteä 0 0 %
2 tähteä 0 0 %
1 tähti 0 0 %

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Transformer 22-100”